SCOREN MET ONLINE MARKETING

Geef je bedrijf een boost!

Online adverteren voor meer conversie!

Betaald adverteren op internet is belangrijk wanneer je meer bezoekers & conversies wilt hebben!

Door gebruik te maken van diverse tools zoek ik de beste en slimste keywords die passend zijn bij het bedrijf, het product of de dienst. Tevens maak ik een concurrentie- analyse voor je, deze gebruik ik ook om een stategie vast te stellen. Maandelijks krijg je van mij een rapport via de mail zodat je weet waar je staat. 

Google ADS:

Google Ads (SEA = Search Engine Advertisement), Facebook, Pinterest of Instagram, dit zijn plaatsen waar je allemaal tegen betaling kan adverteren om op te vallen. Met online adverteren heb je sneller resultaat dan dat je met SEO hebt.

Over Google Ads denken mensen vaak heel makkelijk “dat doen we wel even!”. Google Ads is een machtige tool waar heel veel uit te halen valt, maar ook met veel valkuilen, die iemand niet zomaar in de gaten heeft. Wanneer het niet goed ingesteld is kan het veel geld kosten en de kans is groot dat het niet gaat opleveren wat je in gedachten had.

Met een combinatie van een goed ingestelde Google Analytics, Ads en een beetje onderbuikgevoel ben je al heel ver op weg. Je hebt dan een goed inzicht in wat de gebruikers zoeken, wie er zoekt en waar ze wonen enz. Maar ook wat jouw concurrentie doet en of de landingspagina wel een goede gebruikerservaring heeft. 

Google Ads biedt je de mogelijkheid om in verschillende netwerken te adverteren, Search, Display, Video, Shopping en/of zoekpartners. Volgens GS Statcounter gebruikt 92,51% van de internetgebruikers Google als zoekmachine. Zo heb je een groot bereik.

Staan jouw Google Analytics en Google Ads al goed ingesteld? 

Voordelen Google ADS: