Over

De persoon achter Zeeuw Design


Email


+316 295 468 96

Over Zeeuw Design

Zeeuw Design is een klein, flexibel bedrijf, gevestigd in de mooie binnenstad van Harderwijk. Het heeft de passie om jouw bedrijf te laten groeien!

Of het nu om een klein, startend bedrijf gaat of om een groot bestaand bedrijf dat maakt niet uit. Ik sta voor transparantie en eerlijkheid, daarom zullen jij en ik ook regelmatig contact hebben om samen de gestelde doelen te behalen. Ik verdiep me in het bedrijf, in het product, zodat ik daar een feeling mee krijg en dit over kan brengen aan de gebruiker. Jouw website, wensen en analyses worden onder de loep genomen, kijken wat er verbeterd kan worden, maken aanpassingen waar nodig is.

Over Mieke de Zeeuw

Ik ben Mieke de Zeeuw, gespecialiseerd in Online Marketing, Grafisch Ontwerp, Copywriting en Webdesign. Mijn uitdaging is bezoekers een goede ervaring te geven op jouw website zodat ze klanten worden. Je ziet in de statistieken van Google Analytics dat je best veel bezoeken hebt, maar je verkopen vallen tegen of het bounce-percentage is hoog. Stel je voor dat je dat om kan draaien, door de klant te overtuigen waarom deze niet om jou heen kan. De online concurrentie is heel groot, daarom is het belangrijk om een goede website te hebben met overtuigende content!

Passie & ervaring

Waarom ik voor mezelf ben begonnen? Ik wilde van kinds af aan al een eigen bedrijf beginnen, en het is bij mij met de paplepel ingegoten.

Mijn ouders hadden een eigen bedrijf waarin ik opgroeide, en zo werd het voor mij een droom en passie om ooit nog eens een eigen bedrijf te hebben. Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring opgedaan op het commerciële vlak en veel opleidingen gevolgd om up-to-date te zijn en te blijven. Toen ik kortgeleden op een 2-splitsing kwam te staan dacht ik “het is nu of nooit!”, trok de stoute schoenen aan en begon met Zeeuw Design. Ik moet toegeven dat ik het best spannend vond en eigenlijk nog steeds een beetje, maar ik ben ervan overtuigt dat ik het kan!

Persona’s maken

Met SEO-tekstschrijven / Copywriting verdiep ik me eerst in het product / dienst, hoe kan dit het “probleem” van de bezoeker oplossen of zijn / haar leven vergemakkelijken. Daarna wordt de bezoeker een “persona” waar het product of de dienst voor bedoeld is om zo de “Customer journey” (klantreis) in kaart te brengen.

Dit zijn de 1e stappen die ik toepas om zo een goede klantbeleving te kunnen maken.

Ik wil graag jouw bezoeker de beleving geven op de website! Vul het formulier in op deze site, dan maken we een afspraak om het door te nemen!

  • Enthousiast
  • Transparant
  • Flexibel
  • Passie
  • Transparant en eerlijk advies

Mieke de Zeeuw Zeeuw Design Ervaren copywriter tekstschrijver webdesigner

Ik help
graag!