Webdesign

Betaalbare, gebruiksvriendelijke websites!

UX UI Webdesigner Harderwijk


Neem contact op


+316 295 468 96

Goed & betaalbaar UX UI Webdesign

Als ondernemer wil je graag online vindbaar zijn en de concurrentie is heel groot. De website is het visitekaartje van het bedrijf, en moet de bezoeker een goede 1e indruk geven. Ik maak website’s die UX en UI geoptimaliseerd zijn waardoor jouw bezoekers de beste ervaring krijgen en omgezet worden in klanten.

BEDRIJF

Het maakt niet uit of je net startend bent of al gevestigd bent, een kleine of een middelgrote onderneming hebt. Ik help je om het klantenbestand uit te breiden en jouw bedrijf de aandacht te geven die het verdient door een website te bouwen die converteert. En is jouw website verouderd? Dan help ik je graag om een nieuwe website te maken met een aantrekkelijk UX design.

DOEL

Het doel is een website te bouwen die goed zichtbaar is in de zoekmachines, die websiteverkeer doet toenemen en rendement geeft op de investering.

CMS

De website’s worden gebouwd in het CMS (Content Management Systeem) WordPress. Het voordeel hiervan is dat het gemakkelijk zelf bij te houden is, wat weer scheelt in de kosten. Ook worden er belangrijke plugins geïnstalleerd zoals Elementor en Google Site Kit.

 De content mag je zelf aanleveren maar er is ook de mogelijkheid dat ik de teksten voor je schrijf.

FLEXIBEL & PERSOONLIJKE AANDACHT

Als freelance gecertificeerd UX / UI webdesigner ben ik heel flexibel en kan ik persoonlijke aandacht garanderen. Tevens luister ik naar klanten wat de behoeftes / wensen zijn, waar hun voorkeuren naar uitgaan en wat hun huisstijl is.

Zeeuw Design staat voor creatief, ervaren en innovatief!

Extra

Ik geef ook de training Basisbeginselen website ontwerpen in de CMS WordPress. Wil je hierover meer weten neem dan even contact op.

  • Certified WordPress
  • Certified SEO/ Zoekmachine-optimalisatie
  • Certified UX/UI Designer
  • Hoge klanttevredenheid
  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Transparant en eerlijk advies


BLOG: UX / UI WEBDESIGN


SEO COPYWRITER